Excursiile în Madeira în 2023 – Înregistrăm o Creștere de 54% a Numărului de Turiști față de Anul Precedent | Cocktail Holidays Vă Prezintă Statistici Atractive

Excursiile în Madeira în 2023 – Înregistrăm o Creștere de 54% a Numărului de Turiști față de Anul Precedent | Cocktail Holidays Vă Prezintă Statistici Atractive

De Stanescu Daria,

Madeira, insula fermecătoare din Atlanticul de Nord, continuă să atragă un număr din ce în ce mai mare de turiști români în căutare de aventuri unice. Cocktail Holidays dezvăluie statistici captivante bazate pe datele rezervărilor din sezonul 2022-2023, subliniind creșterea semnificativă a interesului pentru această destinație exotică.

Aceste date oferă o privire detaliată asupra preferințelor și comportamentului călătorilor români în privința călătoriilor lor în Madeira.

Madeira atrage o gamă variată de călători, de la cupluri tinere în căutare de aventură la familii cu copii în căutare de distracție, persoane în vârstă în căutare de serenitate, călători singuratici în căutare de experiențe unice și grupuri formate din mai multe familii care doresc să exploreze insula împreună. Aceste date se bazează pe informațiile colectate din rezervările efectuate în sezonul 2022-2023.

Procentajul călătorilor în funcție de categorie:

  • Cupluri tinere: 23%
  • Cupluri cu copii: 38%
  • Persoane în vârstă: 17%
  • Călători singuratici: 8%
  • Grupuri cu mai multe familii: 14%

Ce preferă să rezerve turiștii români când vizitează Madeira? Datele arată că majoritatea, adică 76%, optează pentru pachete complete, care includ atât biletul de avion, cât și cazarea la hotel, plus servicii locale pentru o experiență fără griji. 10% dintre turiști aleg să rezerve doar bilete de avion pentru a-și personaliza călătoria, în timp ce 14% preferă să se concentreze exclusiv pe cazare la hoteluri de top din insulă.

Valoarea Medie a Rezervărilor – Fluctuații Interesante

Valoarea medie a rezervărilor este un indicator important în industria turismului și, după o analiză atentă a datelor, se constată variații semnificative. În sezonul 2022-2023, valoarea medie a rezervărilor a fost de 2100 de euro, cu oscilații între câteva sute de euro și peste 6,000 de euro. Aceste fluctuații pot fi influențate de tipul de cazare ales, durata șederii și preferințele personale ale turiștilor.

Cele mai căutate luni pentru rezervarea călătoriilor în Madeira – Planificare În Avans Pentru a înțelege mai bine comportamentul clienților, am analizat datele pentru a identifica lunile din an în care turiștii români preferă să-și facă rezervările pentru călătoriile lor în Madeira.

Rezultatele au arătat că ianuarie și februarie sunt lunile preferate pentru efectuarea rezervărilor, indicând o planificare în avans pentru sezonul estival.

Această perioadă oferă o oportunitate excelentă pentru agențiile de turism și platformele online să lanseze campanii de marketing direcționate către turiștii care își planifică vacanțele de vară. În ceea ce privește lunile preferate pentru călătorie, iulie și august domină clasamentul, confirmând că acestea sunt lunile preferate pentru vacanțe în Madeira.

Pentru a afla mai multe despre pachetele noastre de vacanță în Madeira, vă invităm să accesați acest link.

Pentru a completa experiența dumneavoastră în Madeira, Cocktail Holidays pune la dispoziție două resurse utile pe care le puteți explora înainte de a vă începe aventura. Primul link vă oferă un ghid complet pentru vizitarea grădinilor botanice din Monte Palace, unde puteți descoperi frumusețea și diversitatea florei locale. Acesta este locul perfect pentru cei pasionați de natură și frumusețea plantelor exotice.

De asemenea, vă invităm să vă aventurați într-un tur cu mașina al insulei, cu peisaje spectaculoase și tradiții autentice. Puteți găsi informații detaliate în cel de-al doilea link, unde veți descoperi cum să vă bucurați de un road trip fascinant prin insulă, explorând locuri uimitoare și experimentând autenticitatea culturală din Insula Madeira.

Aceste resurse vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o vacanță memorabilă în Madeira. Puteți găsi mai multe detalii accesând următoarele link-uri:

Ghid Complet pentru Vizitarea Grădinilor Botanice Monte Palace Madeira

Road Trip în Madeira: O Aventură prin Peisaje Spectaculoase și Tradiții Autentice.

Pentru orice informații suplimentare sau clarificări, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: [email protected]

Despre Cocktail Holidays 

Cu o experiență solidă în turism de peste 30 de ani, Cocktail Holidays este sinonim cu aventuri de neuitat. Fondată în 1993, suntem parte a familiei Prompt Service Travel Company.

Cocktail Holidays organizează excursii charter către destinații precum Grecia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Spania și Cipru din diferite aeroporturi din România, precum și tururi fascinante și vacanțe exotice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO