NEW AVENGERS: Evadarea – O nouă ediție Marvel în România

NEW AVENGERS: Evadarea - O nouă ediție Marvel în România

De Elisabeta Sava,

Dacă ești fan Marvel și urmărești cu sufletul la gură aventurile supereroilor tăi preferați, atunci trebuie neapărat și adaugi în colecția ta și New Avengers: Evadarea. O poți cumpăra doar pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Libertatea a adus în România cea mai tare colecție de reviste de benzi desenate, în premieră absolută pentru publicul pasionat. Găsești de toate pentru toți, căci include atât numere clasice, cât și noutăți pe gustul celor care vor să cunoască noi mistere ale universului Marvel.

New Avengers: Evadarea – revista care a revoluționat istoria supereroilor Marvel

Acest număr nu trebuie ratat dacă îți plac benzile desenate! Este un moment dificil pentru supereroi. Moralul lor este la pământ. De parcă asta nu era suficient, din cauza lui Elektro se declanșează haosul după ce mai mulți deținuți din închisoarea La Balsa evadează.

Așa începe nebunia și spiritul Avengers reînvie într-o nouă formă, după dezastrul provocat de Scarlet Witch. Brian Michael Bendis și David Finch, creatorii acestui număr, au știut că trebuie să le ofere fanilor Marvel o surpriză fenomenală, dacă își doreau ca aceștia să rămână aproape de noua echipă de eroi.

Așa au apărut doi membri Avengers la care puțini se gândeau: Wolverine și Spiderman. Această revistă a schimbat total traiectoria universului Marvel. Vor reuși oare eroii să salveze din nou omenirea de la dezastru? Cum vor lucra împreună cu cei mai noi Răzbunători? Vei afla doar dacă achiziționezi New Avengers: Evadarea de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de ziare.

Cum poți precomanda revista?

EXCLUSIV ONLINE poți achiziționa acum precomanda pentru luna martie ce include următoarele ediții: Ediția nr. 22 – Casa MEdiția nr. 23 – Spider-Man: Ultima vânătoare a lui KravenEdiția nr. 24 – Deadpool: Războiul lui Wade WilsonEdiția nr. 25 – X-Men: Geneză mutantă 2.0Ediția nr. 26 – New Avengers: Evadarea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO