(P) Comanda bauturi online si transforma-ti preparatele culinare in arta! 5 retete de care te vei indragosti instant

De Elisabeta Sava,

Alcoolul este un ingredient special folosit in retetele culinare atat de marii chefi, cat si de gospodinele pricepute. Daca sunt folosite corect, bauturile alcoolice le ofera preparatelor culinare o aroma cu adevarat deosebita.

Folosit atat pentru a fragezi carnurile, cat si pentru a potenta aromele, alcoolul are un rol practic in bucatarie, motiv pentru care ar trebui sa ai intotdeauna cateva sortimente in casa. In plus, acum nu mai este nevoie sa le cauti prin magazinele fizice, ci poti comanda bauturi online. Le vei gasi la oferte speciale si iti vor fi livrate intr-o stare impecabila acasa. De exemplu, pe Beicevrei.ro, vei gasi bauturi online la preturi de import si poti alege dintr-o gama variata de produse.

Iata 5 retete de mancare pe care le poti prepara, dupa ce comanzi bauturi online:

  1. Penne cu vodka si somon afumat

Una dintre cele mai folosite bauturi online la gatit este vodka, deoarece nu schimba mult gustul preparatelor, dar le ofera o savoare deosebita. Atunci cand vrei sa te rasfeti cu o mancare delicioasa, incearca aceasta reteta simpla de penne cu vodka si somon afumat.

Ingrediente:

200 gr penne;

50 gr somon afumat;

30 gr unt;

jumatate de ceapa;

50 ml vodka;

5 rosii cherry;

100 ml de smantana pentru gatit.

Mod de preparare:

Primul pas este sa pui pastele la fiert, iar apoi sa toci ceapa marunt si sa o pui intr-o tigaie pentru a se cali in unt. Urmatorul pas este sa adaugi somonul in tigaie, iar atunci cand incepe sa se prajeasca, toarna 50 de ml de vodka. Dupa ce bautura se va evapora, adauga rosiile cherry si smantana lichida. Amesteca bine si strecoara pastele de apa, iar apoi adauga-le in tigaie si amesteca-le cu celelalte ingrediente.

  1. Creveti cu tequila si lime

Tequila este unul dintre sortimentele de bauturi online care fac o echipa buna cu crevetii. Rasfata-ti papilele gustative cu acest preparat delicios!

Ingrediente:

25 de creveti curatati;

1/4 lingurita de chimen macinat;

1/2 lingura de ulei de masline extravirgin;

4 catei de usturoi zdrobiti;

1/4 lingurita fulgi de ardei rosu;

2 linguri de suc de lamaie;

60 ml tequila;

3 linguri de coriandru proaspat;

1/4 lingurita sare;

piper negru.

Mod de preparare:

Incinge o tigaie mare, neaderenta si toarna uleiul de masline, iar apoi adauga crevetii asezonati cu chimen, sare si piper. Prajeste-i 2 minute, iar apoi intoarce-i pe partea cealalta si adauga usturoiul si fulgii de ardei rosu. Mai tine-i un minut la foc mare si toarna in tigaie 60 ml de tequila. Prajeste-i timp de 30-40 de secunde, pana cand se evapora alcoolul. La final, dupa ce dai tigaia la o parte, stoarce sucul de lime peste creveti si adauga coriandrul, amestecand bine.

  1. Inghetata cu vin rosu

Atunci cand cauti bauturi online, nu ai cum sa nu comanzi macar o sticla de vin rosu! Il poti savura dupa o zi stresanta la birou sau poti prepara cu ajutorul lui o inghetata.

Ingrediente:

300 ml vin rosu dulce;

o lingura si jumatate de miere;

100 ml lapte;

130 gr zahar brun;

o lingura de zahar alb;

125 gr unt;

2 galbenusuri;

125 gr branza mascarpone.

Mod de preparare:

Amesteca crema de branza mascarpone cu galbenusurile si o lingura de zahar alb pana obtii o crema. Pune toate celelalte ingrediente pe foc, intr-o oala si amesteca-le timp de 10 minute. Apoi, foloseste un blender pentru a amesteca lichidul cald obtinut cu crema din mascarpone si galbenusuri. Intreaga compozitie pune-o la congelator, iar dupa cateva ore te poti rasfata cu o inghetata delicioasa cu vin rosu.

Comanda bauturi online de pe Beicevrei.ro si bucura-te de savoarea lor. Vei gasi numai bauturi alcoolice de calitate, la preturi de import. Acceseaza site-ul si descopera colectia variata de bauturi alcoolice 100% originale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.