(P) Faceți sport mai ieftin! Aflați cum puteți economisi în timp ce practicați sportul preferat

(P) Faceți sport mai ieftin! Aflați cum puteți economisi în timp ce practicați sportul preferat

De Elisabeta Sava,

Doriți să faceți sport fără a cheltui prea mult? Vă prezentăm portalul de cashback Tipli, care vă va ajuta să economisiți considerabil la cumpărăturile online în magazinele de sport.

Cum este posibil acest lucru? Mai simplu decât vă imaginați. Intrați pe Tipli, vă creați un cont absolut gratuit, alegeți magazinul preferat, îl accesați și cumpărați tot ce aveți nevoie așa cum o faceți în mod normal. Pentru că ați ajuns pe site-ul magazinului prin Tipli, comerciantul oferă portalului un comision, pe care acesta îl împarte cu dvs. Astfel, dvs. puteți câștiga până la 33% înapoi din valoarea cumpărăturilor online doar datorită unui click în plus. Mai mult, banii câștigați prin Tipli vă vor fi transferați în contul bancar.

Cum puteți face sport mai ieftin cu Tipli? Foarte eficient. Tipli colaborează cu peste 400 de e-shopuri din diverse categorii de produse, deci este imposibil să nu găsiți articolele necesare pentru sportul dvs. preferat. Spre exemplu, dacă sunteți în căutare de haine sau echipamente sportive, vizitați magazinul Decathlon de pe Tipli și în urma cumpărăturii veți primi o parte din bani înapoi drept recompensă.

În plus, pe Tipli veți găsi gigantul cumpărăturilor online – AliExpress. Aici cu siguranță veți face rost de toate accesoriile necesare pentru orice activitate sportivă, și nu doar. Cumpărați pe AliExpress de la produse electronice până la articole de modă la cele mai mici prețuri și, în plus, beneficiați de cashback de la Tipli.

Ați uitat de regimul alimentar? Pentru rezultate sportive cât mai bune aveți nevoie și de o dietă sănătoasă. Cu Tipli veți fi mereu la curent cu ofertele actuale în supermarketurile din România. Acesta adună special pentru dumneavoastră cataloage și broșuri în cele mai populare magazine din țară. Răsfoiți cataloagele cu produse alimentare direct pe site-ul Tipli și plănuiți un regim alimentar sănătos, variat și la prețuri accesibile.

Ce alte beneficii oferă Tipli? Pe lângă cashback, pe Tipli veți găsi cele mai actuale cupoane de reducere, pe care le puteți aplica la achiziții în magazinele preferate. Intrați pe Tipli, alegeți cuponul dorit, vizitați magazinul și introduceți codul cuponului la finalizarea comenzii. Simplu, rapid și convenabil. Astfel, cu Tipli veți economisi dublu la orice comandă de echipamente, haine sau articole sportive.

Încă mai ezitați să cumpărați online cu Tipli? Dacă nu vă vine să credeți că puteți economisi în timp ce cumpărați online produsele de mult timp dorite, vizitați chiar acum portalul Tipli și încercați singuri serviciile acestuia. Cumpărați eficient cu Tipli și aveți grijă de sănătatea dvs. atât fizică, cât și mintală!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO