(P) Hendi câștigă premiul Red Dot Award 2024 cu modelele UNIQ

(P) Hendi câștigă premiul Red Dot Award 2024 cu modelele UNIQ

De Pistalie Andreea,

Compania Hendi a atins un nou prag al performanței și excelenței în domeniul echipamentelor gastronomice profesionale. Seria Hendi UNIQ a câștigat prestigiosul concurs Red Dot Award 2024 pentru design de produs la categoria Echipamente Catering. De peste 6 decenii, Red Dot Award reprezintă cea mai râvnită distincție internațională în domeniul designului de produs, fiind un garant al inovației și funcționalității.

Seria Hendi UNIQ include modelele premium chafing dish (aparate de menținut produsele la cald) și supierele. Versatilitate, portabilitate, eficiență energetică, fiabilitate, design unic: toate aceste caracteristici au propulsat echipamentele Hendi în topul preferințelor specialiștilor, și au atras privirile antreprenorilor din domeniul gastro-HoReCa. 

Ce este unic la seria Hendi UNIQ

Seria Hendi UNIQ de supiere și chafing dishes electrice este rezultatul fericit al colaborării dintre renumitul designer olandez Robert Bronwasser și profesioniștii în gastronomie de la compania Hendi. 

Spre deosebire de vitrinele Bain Marie clasice care sunt fixe, masive și ocupă semnificativ mai mult spațiu, modelele Hendi UNIQ sunt compacte, portabile, ideale pentru catering și prezentare alimente calde. Cu un design stilizat, minimalist, supierele electrice și chafing dish UNIQ se încadrează perfect în zona de servire a restaurantelor sau fast-food-urilor. 

Principiul Bain Marie (baie de aburi) de încălzire indirectă a alimentelor este pus în valoare prin materialele premium și tehnologia de ultimă oră.

Ușurința în folosire, ca și grija pentru mediu, se observă în fiecare detaliu:

  • panou digital și control precis al temperaturii de păstrare a alimentelor, în trepte de 1 ̊, în intervalul 35-85 ̊C; 
  • memorie temperatură de la ultima încălzire; 
  • senzor avertizare nivel scăzut apă, pentru a evita fierberea uscată; 
  • ghidaje capac pentru redirecționarea condensul în interiorul recipientului; 
  • designul capacului, cu două părți, reduce pierderea de căldură prin deschidere, menținând în același timp condiții optime de igienă; 
  • flexibilitatea în folosirea tăvilor, 1 x GN 1/1, 2 x GN 1/2, sau 3 x GN 1/3; 
  • decuplare termică pentru protecția împotriva supraîncălzirii. 

Și lista poate continua.

Materialele folosite sunt de top: corp realizat din polipropilenă rezistentă la temperaturi ridicate; recipient GN 1/1 detașabil și element de încălzire fabricate din oțel inoxidabil AISI 304; capac din sticlă călită prevăzut cu mâner izolat, canelură pentru cupă și balama din aluminiu. Iar nuanțele de negru, verde, sau alb întregesc aspectul modern al echipamentelor.

În calitate de câștigător al ediției din 2024 cu seria UNIQ de supiere și aparate portabile de menținut produsele la cald (chafing dish), Hendi dovedește că este un partener de încredere pentru profesioniștii din domeniul HoReCa.

Despre Hendi

Hendi Food Service Equipment este producător și distribuitor de echipamente nealimentare de catering, produse de bufet, articole de bucătărie și veselă pentru industria de catering și HoReCa. De la înființarea companiei în anul 1934, Hendi a cunoscut o creștere continuă și acum este o companie internațională cu sedii în Olanda, Austria, Polonia, Marea Britanie, Grecia și România. În plus, compania are propria rețea de comercianți în țări europene precum Germania, Franța și Italia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO