(P) Înghețata cu ciocolată neagră – produsul nelipsit din meniul restaurantului tău

(P) Înghețata cu ciocolată neagră - produsul nelipsit din meniul restaurantului tău

De Stanescu Daria,

Când vine vorba de propria afacere, ca să poți avea succes, trebuie să fii autentic, să aduci elemente originale. Deții un restaurant și cauți cheia succesului, dar pare să nu se arate? Încearcă să diversifici meniul și inspiră-te din diverse culturi culinare: Japonia, Italia, India, America. Furnizează produse de calitate, iar clienții te vor alege pe tine, în detrimentul altor restaurante.

Pe AlimenteAcasa, găsești produse italienești, prin care să redai gustul autentic de acolo. Nu poți face o mâncare italienească reușită, dacă nu folosești produse originare. Dacă ești din domeniul HoReCa, vei dispune de prețuri speciale la produsele cumpărate de aici. Vrei să te conving de gustul autentic al produselor? Dacă ești din județul Ilfov, te vei putea bucura de degustări personalizate.

De ce să alegi să incluzi înghețata cu ciocolată neagră în meniul restaurantului tău?

Înghețata cu ciocolată neagră este foarte populară la nivelul mai multor culturi. Poți include mai multe culturi într-un singur produs. Diversifică deserturile din meniu și folosește-te de înghețată ca să aduci elemente originale localului tău. 

Un desert foarte apreciat, este lava cake-ul. Pe AlimenteAcasa, găsești  lava cake fara gluten, perfect pentru clienții care se feresc de acest tip de proteină. Alege să pui în farfurie și o cupă de înghețată cu ciocolată neagră, aromă foarte întâlnită la gelateriile din Italia. 

Ai o patiserie? Știai că în patiseriile din Franța, sunt foarte întâlnite clătitele umplute cu inghetata cu ciocolata neagra? Alege și tu să aduci un element nou patiseriei tale. Pe timp  de vară, înghețata este foarte căutată. Inspiră-te din cultura franceză,  și introdu-o în meniul patiseriei tale. 

Foarte în vogă, este și desertul japonez mochi, realizat din faină de orez. Fiind atât de căutat, poți apela la acest tip de desert, pe care-l găsești cu diferite arome, inclusiv de înghețată cu ciocolată neagră.

Ciocolata neagră – beneficii

Când te gândești la ciocolată, nu ai spune că are și beneficii, însă, ca să vezi, ciocolata bogată în cacao are câteva beneficii atât pentru inimă, cât și pentru creier. Simți că nu te poți concentra și continua ziua de lucru? Ciocolata te poate ajuta în acest sens. De asemenea, conține diferite minerale, cum ar fi: magneziu, fier, potasiu. Simți că starea ta de spirit este scăzută? Ciocolata neagră poate să te ajute să îți mai revii deoarece, dacă o consumi în cantități moderate, îți cresc nivelul de dopamină și serotonină din corp. Ar fi bine de evitat consumul în cantități foarte mari, pentru că are un conținut ridicat de zahăr, iar indicele glicemic s-ar putea să depășească normale recomandate. 

Alege să ai un stoc plin de produse de calitate, pentru patiseria sau restaurantul tău. Fii original și furnizează produse autentice către clienții tăi. Gustul preparatelor nu stă doar în modul de preparare, ci și în ingredientele folosite. Pe AlimenteAcasa.ro o să găsești tot ce ai nevoie. Poți încheia un contract cu ei, ca să fii mai sigur că se respectă termenele de livrare și condițiile pe care le-ați stabilit. 

Sursă foto: alimenteacasa.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO