(P) Ingredientele folosite de maeștrii cofetari, acum la tine acasă

(P) Ingredientele folosite de maeștrii cofetari, acum la tine acasă

De Elisabeta Sava,

Oricine face prăjituri acasă știe că după rețeta și experiența în bucătărie, cel mai important este să ai la dispoziție produse de calitate.

Eurocas este o firmă românească de producție și distribuție de ingrediente profesionale. Este un furnizor esențial pentru sute de patiserii și cofetării din România de mai bine de 25 de ani.

Acum, poți descoperi și tu aceste produse vizitând magazinul online Dulcinea.ro unde vei găsi o mulțime de produse de o calitate excepțională: ciocolată din Belgia, cacao din Olanda sau Macaron franțuzesc sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți găsi pe Dulcinea.ro

Dulcinea Vanilla

Cea mai nouă gamă de produse a magazinului cuprinde umpluturile de fructe pentru decor, la conserve de 2,6 kg. Sunt umpluturi cu bucăți mari de fructe, grozave pentru decorat prăjituri sau pentru a umple o gamă variată de deserturi după coacere. Cele mai râvnite umpluturi sunt cele de vișine, căpșuni, afine sau ananas.

O altă categorie de produse foarte căutate sunt cele care te ajută la prepararea rapidă a unei varietăți mari de deserturi: jumătăți de Macaron și coji de mini tarte.

Macarons sunt greu de făcut acasă pentru că sunt un produs delicat și fragil care de asemenea consumă foarte mult timp. Pe Dulcinea.ro însă, găsești jumătăți de Macaron la pachet de 80 de bucăți. Astfel, ai jumătățile de Macarons gata făcute (partea cea mai grea din proces) iar acum poți să le umpli cu crema ta favorită sau să folosești jumătățile pentru decorarea prăjiturilor și a torturilor tale. Partea cea mai bună este că în acest pachet vei găsi un mix de 6 culori de Macarons astfel încât să poți crea deserturi colorate și atractive.

Cojile de mini tarte de asemenea sunt o opțiune grozavă pentru a prepara o mulțime de deserturi foarte rapid. Pot fi umplute cu creme de ciocolată sau frișcă și decorate cu fructele tale favorite!

Pentru perioada de Crăciun și Paște, când sunt atât de multe de pregătit, pe Dulcinea.ro poți găsi un mix pentru probabil cea mai bună umplutură de nucă pentru cozonac din România. Este ambalată într-un ambalaj resigilabil de 1kg, are un conținut ridicat de nucă și este foarte ușor de preparat.

Nu în ultimul rând, merită să urmărești pagina de Facebook Dulcinea pentru a profita de codurile de reduceri postate săptămânal, cât și pentru a afla informații despre produsele noi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO