(P) Îți plac murăturile? La Cămara Laurus găsești murături ca la mama acasă!

(P) Îți plac murăturile? La Cămara Laurus găsești murături ca la mama acasă!

De Stanescu Daria,

Încă două-trei săptămâni și iarna va bate la ușă. Ai pus deja murăturile? Ai pregătit varza ca să faci sarmale de Crăciun și Revelion? Dacă nu ai timp de proiecte casnice de o asemenea amploare anul acesta, atunci să știi că la Cămara Laurus găsești murături savuroase, exact ca pe vremuri. Aici te așteaptă castraveti murati, varză și muraturi asortate al căror gust îți va trezi nostalgia și îți va aminti de copilărie.

Noi, românii, cu greu ne putem imagina o iarnă fără murături. Pline de vitamine și cu un gust savuros, murăturile fac parte din cultura și tradiția noastră. Avem atât de multe preparate culinare care implică murăturile, încât este pur și simplu imposibil să nu amintim importanța lor ca aliment când vorbim despre bucătăria românească. Și de ce ar fi altfel, mai ales având în vedere temperaturile care ating valori minime drastice în țara noastră, pe timpul iernii, și cât de greu ne-ar fi să ne asigurăm necesarul de vitamine în perioada rece a anului, doar din produse autohtone, dacă nu am apela la murături.

Mai ales varza murata joacă un rol important pe mesele românilor de sărbători. Fie că vorbim de sarmale, varză la cuptor sau salată, varza murată este un aliment nelipsit din dieta noastră. Mai mult, pentru că atât de versatilă și se poate găti în atât de multe feluri și, de asemenea, se potrivește ca aperitiv cu atât de multe preparate culinare, varza murată este una din mâncărurile preferate și printre românii care postesc sau au adoptat o dietă vegetariană.

Iar când vine vorba de varză murată gustoasă, aromată, cu o textură aproape perfectă, puține alte produse se compară cu cea de la Cămara Laurus.

Murături tradiționale de la Cămara Laurus, un deliciu culinar specific românesc

Lucian Laurus s-a alăturat comunității Fabricat in RO, cea mai mare comunitate a producătorilor și furnizorilor de servicii din România, acum mulți ani și se bucură în cadrul acesteia de susținere și promovare pentru a putea duce mai departe faima murăturilor românești și a oferi tuturor pofticioșilor șansa de a se delecta cu varza murată, castraveți, gogoșari și alte bunătăți.

Alături de familia sa, Lucian Laurus se dedică fabricării murăturilor folosind rețete vechi, autentice. Lucian păstrează secretă metoda prin care reușește să obțină gustul ireproșabil al murăturilor sale, dar lucrul pe care îl garantează tuturor clienților săi este faptul că în rețetele lor nu-și găsesc locul niciun fel de aditivi alimentari sau chimicale, ci doar legume proaspete, crescute natural, în cele mai bune condiții, apă de izvor și sare din salina Cacia.

Ca multe alte povești românești, și povestea Cămării Laurus are niște începuturi modeste, dar prin munca fondatorilor săi, și pasiunea și dragostea lor pentru murăturile bune, a ajuns astăzi un business românesc de succes, pe care merită să-l dăm ca exemplu.

Așadar, dacă ți-e poftă de supă de varză, varză la cuptor sau murături asortate, ori dacă nu vrei să-ți lipsească de pe masa festivă sarmalele, aruncă un ochi peste oferta Cămării Laurus și răsfață-te cu murături ca la mama acasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO