De Pistalie Andreea,
Cine nu iubește gustul unic, delicios, al puiului caramelizat, fraged și suculent? Această rețetă de pulpe de pui la cuptor caramelizate va fi vedeta meselor în familie sau a petrecerilor cu prietenii și este foarte ușor de pregătit.
O explozie de arome ce se topește în gură, această rețetă banală îmbină perfect aroma dulce, cu intensitatea gustului picant de chilli și te va cuceri prin frăgezimea cu care se păstrează puiul, chiar și după ce s-a răcit, asta dacă mai apucă să se răcească și nu îl terminați imediat după ce l-ați scos de la cuptor!
Așadar, dacă te-ai săturat de veșnica friptură de pui sau de puiul tradițional la cuptor, pe care obișnuiai să îl gătești pentru mesele în familie, încearcă această rețetă care cu siguranță va scoate din anonimat întreaga experiență culinară împreună!
Rețetă simplă: 60 minute/6 porții
Din ingredientele din lista de mai jos vei obține 6 porții de pulpe de pui la cuptor caramelizate și extrem de savuroase:
MOD DE PREPARARE PENTRU PULPE DE PUI LA CUPTOR, CARAMELIZATE ȘI AROMATE
●Dacă dorești ca gustul de caramel să fie mai puțin intens, folosește un pahar cu apă întreg, în loc de o jumătate, pentru sosul de caramel.
●Pentru aceste pulpe de pui la cuptor caramelizate poți folosi diferite alte condimente, în funcție de preferințele culinare pe care le ai. De exemplu, poți adăuga curry, rozmarin, busuioc sau boia picantă, după cum dorești să obții rezultatul final, cu un gust mai intens sau neutru.
●Cât timp cele 6 pulpe de pui la cuptor se gătesc în voie, poți pregăti și o garnitură din orez cu legume și curry, cartofi prăjiți sau salată de murături, după cum dorești.
●De asemenea, dacă ești un iubitor al rețetelor de pulpe de pui, poți încerca și rețeta de pulpe de pui la cuptor sau tocăniță din pulpe de pui. Important este să dai frâu liber imaginației și să faci din fiecare rețetă o călătorie în care explorezi toate gusturile!