Produse sănătoase reduse de Black Friday

Produse sănătoase reduse de Black Friday

De Ana Munteanu,

Bine ne-au făcut cei de la Miracolul Plantelor că au prelungit ziua de Black Friday la o întreagă săptămână! Avem ocazia să ne facem așa cum se cuvine proviziile de produse sănătoase.

Pentru astăzi am găsit o reducere importantă la un ceai de care de obicei nu prea ne atingem, deoare este destul de scump. Dar, pe cât e de scump, pe atât de benefic este! Ceaiul verde chinezesc este considerat una dintre cele mai sănătoase băuturi.

6953093901034

Este revitalizant, energizant, ajută la arderea grăsimilor şi scăderea poftei de mâncare, poate reduce asimilarea glucidelor şi lipidelor.

Ieftinită cu ocazia Black Friday/ Week este și una dintre cele mai aparte specialități de miere românească, mierea de zmeură. Pe lângă gustul minunat parfumat, aceasta este un bun remediu pentru stări gripale, tuse și răceală.

m.z.275

Și, pe deasupra, dacă nu știați, mierea de zmeură este folosită în măștile și tratamentele cosmetic datorită proprietăților sale de reîntinerire a tenului. De luat de pe Miracolul Plantelor!

Sau poate preferați mierea de mentă. Da, există miere de mentă, are aroma binecunoscută a plantei, un conținut ridicat de vitamina C și nenumărate alte proprietăți!

m.menta_250_8

Ea ușurează digestia, combate balonările și durerile provocate de colici abdominale, bun calmant gastric, antispastic, antitusiv. Dacă v-am convins, aflați că o găsiți mai ieftină săptămâna aceasta, numai pe Miracolul Plantelor.

Am început recomandările de astăzi cu ceai, terminăm tot cu ceai. Dacă nu aveți voi nevoie, cu siguranță cunoașteți pe cineva care ar avea nevoie de un ceai antistress – regăsit pe acest site cu numele oficial de Ceai pentru  afecțiuni ale sistemului nervos' și cu un preț destul de frumușel până la data de 29 noiembrie.

10231111

El conține nu mai puțin de 9 plante:  păducel, talpa gâștei, hamei, urzică, tei, ciuboțica cucului, valeriană, coada șoricelului, sunătoare. Acestea, combinate, au un efect minunat: liniştesc sistemul nervos, înlătură durerile de cap, combat insomniile, ameţelile, agitaţia nervoasă, stările de încordare, stresul și oboseală psihică. Noi spunem că e o ahiziție de neratat!

Foto articol: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO