Psihopatia Spectrul răului de Vicente Garido

Psihopatia Spectrul răului de Vicente Garido

De Elisabeta Sava,

Psihopatia' din colecția Descoperă psihologia', de pe colecții.libertatea.ro, este cea mai nouă apariție dintr-o serie de 40 de volume ce reunesc toate marile teme ale psihologiei.

Nu rata volumul care continuă seria de cărți din acest proiect editorial inovativ. Este o carte ideală pentru cei care vor să cunoască mai bine modul în care funcționează psihicul uman. O poți achiziționa numai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de numai 39,99 RON!

Psihopatia – una dintre cele mai interesante subiecte din domeniul psihologiei

Încă de la începuturile acestei ramuri a științei omenirea a fost fascinată de patologia psihopatiei.

Vicente Garrido spunea: Lumea psihopatului este specială. În el domnește ‘totul merită dacă merită pentru el'.

Cum gândește și cum funcționează ca mecanism cognitiv un astfel de individ? Cât de departe este dispus să meargă pentru propriile interese și, mai ales, cât de capabil este să treacă peste oricine doar ca să își îndeplinească scopul?

Acest subiect a fost tratat și în literatură și în cinematografie. Personajele care se încadrează în acest tipar au stârnit mereu atât reacții de respingere și dezgust din partea publicului, dar și de fascinație. Ne uimește această veritabilă manifestare a răului într-o formă pură.

Cum se comportă un psihopat?

O persoană care suferă de această tulburare de personalitate poate părea perfect normală, poate mima aspecte și comportamente sociale, pentru a nu fi detectați.

Însă, în spatele acestei fațade, se ascunde un individ care nu are empatie, nu simte remușcare pentru faptele sale și care este capabil de orice pentru ca el să ajungă acolo unde își dorește.

Este arogant, manipulator, impulsiv și cu accese de violență, atunci când nu este nevoit să mențină aparențele comportamentale în societate. Nu este capabil de empatie la nivelul la care este un individ normal. Însă, un psihopat distinge între bine și rău, așa că acționează voit.

Cum poți cumpăra volumele din colecția Descoperă Psihologia'?

Toate marile teme ale psihologiei într-o singură colecție de 40 de volume! Dacă îți dorești să afli mai multe informații chiar de la un specialist, atunci cumpără acum Psihopatia – spectrul răului' de Vicente Garrido, de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei, acolo unde o găsești odată la 2 săptămâni, în fiecare zi de vineri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO