Amestec de primăvară

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 20 roşii cherry
  • 8 ridichii roşii
  • 4 ouă fierte tari
  • 1 ceapă
  • 1 salată verde
  • 2 linguri oţet
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare

Mod De Preparare

1. Roşiile se spală şi se taie jumătăţi. Ridichiile se curăţă, se spală şi se taie rondele. Ouăle se taie cubuleţe. Ardeiul gras se spală, se curăţă de seminţe şi se taie pe lungime fâşii subţiri. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie peştişori. Salata verde se spală şi se rupe bucăţi.

2. Se prepară un sos din oţet, zeamă de lămâie, ulei de măsline şi 2 linguri de apă. Se adaugă sare după gust.

3. Legumele şi ouăle tăiate se pun în pahare transparente. Peste ele, se toarnă sosul şi se ornează cu frunze de salată verde.

Evaluează
Trucuri culinare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.