Aperitiv de vişine

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 20 sâmburi vişine
  • 40 bucati zahăr cubic
  • 1 litru vin roze
  • 100 frunze vişin

Mod De Preparare

Un aperitiv de vişine cu vin roşu, numai bun de servit invitaţilor. Iată cât de uşor se face.

1. Sâmburii de vișine se zdrobesc uşor, cât să se deschidă puţin, şi se pun într-un borcan mare.

2. Se adaugă vinul, frunzele şi zahărul şi se amestecă bine. Se lasă aşa pentru 5 zile, timp în care se amestecă din când în când, în fiecare zi.

3.    După acestă perioadă, se filtrează şi se pune într-o sticlă care se păstrează la frigider. Se consumă înainte de masă.

Evaluează
Trucuri culinare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare