Aperitiv: Rulouri cu brânză şi roşii uscate

De Ileana,

Ingrediente

  • 4 felii bacon
  • 1 lingura muştar
  • 250 g brânză de capră
  • 200 g roşii uscate
  • 2 lingura pătrunjel tocat mărunt
  • 1 crenguta busuioc

Mod De Preparare

►Se întind feliile de bacon pe planşeta de lucru şi se ung cu puţin muştar. Se pune câte o bucată de brânză de capră. Se înfăşoară bine fiecare felie de bacon cu brânză şi se pun la frigider, ca să se răcească.
► Se pun deasupra câteva bucăţele de roşii uscate, câte o frunzuliţă de busuioc şi se prind transversal, cu câte o scobitoare din lemn.
► Se mai pun pe marginea farfuriei bucăţele de roşii uscate, se presară pătrunjel tocat şi se poate servi.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.