Ardei graşi cu brânză şi şuncă

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 ardei graşi
  • 200 g brânză proaspătă
  • 100 g smântână
  • 200 g şuncă presată
  • 1 ceapă
  • 2 castraveţi
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 legatura verdeaţă

Mod De Preparare

1. Ardeii graşi se spală, se taie în jumătăţi şi se curăţă de seminţe.

2. Ceapa se toacă mărunt şi se dă cu un praf de sare, iar castraveţii se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.

3. Se pasează brânza proaspătă şi se amestecă cu smântâna, şunca presată tăiată cubuleţe, ceapa şi castraveţii. Se condimentează după gust cu sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt.

4. Se umplu jumătăţile de ardei cu această compoziţie, se ornează cu verdeaţă şi se servesc ca aperitiv.

Evaluează
Trucuri culinare

Ai ars fundul prăjiturilor/fursecurilor? Nu le arunca, dă jos partea arsă cu ajutorul unei răzătoare cu găuri mici (din aceea pentru coaja de lămâie)

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte