Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele pentru marinadă într-un castron şi ai grijă să obţii un sos lipicios.
Pune aripioarele de pui curăţate pe o tavă largă şi toarnă marinada peste carne. Ai grijă ca aripioarele să fie aşezate într-un singur strat, pentru ca sosul să ajungă în mod egal pe fiecare aripioară de pui.
Acoperă tava cu folie alimentară şi dă la rece. Lasă aripioarele de pui la marinat la frigider circa 24 de ore, ca să se frăgezească așa cum trebuie și să extragă aromele din marinadă.
Încinge o tigaie sau grătarul şi prepară aripioarele circa 15-20 de minute, întorcând carnea cât mai des, pentru a se pătrunde bine.
Poţi băga la cuptor 10 minute, dacă vrei o crustă perfectă şi aurie pe aripioarele crocante cu miere şi ghimbir.
Conopida și broccoli cu brânză a la Jamie Oliver
Drăcușori cu ciocolată a la Jamie