Banane Mamdazi

Banane Mamdazi

De erikachivu,

Ingrediente

  • 2 banane mari si coapte
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • 230 g faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru servit
  • 100 g zahar pudra
  • 30 g scortisoara

Mod De Preparare

Învaţă să prepari nişte gogoşele cu banane delicioase, simplu de făcut şi rapid de realizat. Vezi care este reţeta pentru o porţie de banane Mamdazi ca la carte.

Mod de preparare:

Se curăţă bananele şi se pasează într-un blender. Se amestecă pasta de banane cu oul, laptele, zahărul vanilat şi zahărul tos.

După ce s-au omogenizat, se adaugă şi făina cu praful de copt. Se amestecă bine, să se topească zahărul şi se lasă circa 15 mintue la odihnit şi crescut.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se formează cu lingura gogoşele din pasta de banane. Se prăjesc circa 3 minute pe fiecare parte şi se scurg de excesul de ulei pe un şervet de hârtie.

Se servesc pudrate cu zahăr şi scorţişoară.

Evaluează
Trucuri culinare

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă