Învaţă să prepari nişte batoane cu cremă de brânză mascarpone, ciocolată şi caramel, un desert păcătos, dar delicios, numai bun pentru zilele de vară.
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 180 de grade.
Unge o tavă cu ulei şi tapetează cu hârtie de copt.
Amestecă untul cu zahărul, praful de copt, sarea, laptele, esenţa de vanilie, făina şi ouăle şi frământă bine aluatul de fursecuri.
Amestecă aluatul de fursecuri cu batoanele de ciocolată de tip snickers tăiate bucăţele mici.
Întinde cu mâna umezită aluatul astfel obţinut în tava tapetată cu hârtie de copt. Înţeapă aluatul cu o furculiţă în mutle locuri. Dă la copt circa 15 minute şi lasă la răcit încă 15 minute.
Pune la topit pe bain marie ciocolata şi uleiul, apoi lasă pasta să se răcească 10 minute. Adaugă crema de brânză mascarpone şi întinde crema astfel obţinută peste crusta de caramel şi fursec.
Presară migdale peste straturi şi dă la rece cel puţin două ore. Taie batoanele şi serveşte la cafea.