Batoane de casă cu Oreo

Batoane  de casă cu Oreo

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 15-16 biscuiți Oreo
  • 300 g ciocolată albă

Mod De Preparare

În numai 20 de minute și din doar 2 ingrediente obțineți un desert simplu și rapid, pe care avem vaga senzație că îl veți îndrăgi și repeta!

Pentru început pregătiți o tavă (nu foarte înaltă, nu foarte lată), pe care puneți hârtie pergament sau cerată, depășind marginile tăvii.

Luați ciocolata albă, o rupeți în bucățele și o topiți la bain-marie, amestecând din când în când în ea până când e complet topită. Puneți vasul cu ciocolata deoparte și lăsați să se răcească vreo 5 minute. Între timp sfărâmați biscuiții Oreo – în afară de 3 bucăți le care le tocați fin și le lăsați deoparte deoarece îi veți presăra deasupra mixturii, la final. Puneți biscuiții peste ciocolată și amestecați. Turnați compoziția în tava pregătită la început și, cu ajutorul unei spatule, neteziți suprafața. Presărați deasupra pudra de biscuiți tocată și dați la răcit pentru numai 10 minute, până câdn se solidifică ciocolata.

Scoateți desertul din tavă ridicând cu tot cu hârtia pe care e pusă și spargeți-l în batoane dreptunghiulare neregulate cu ajutorul unei furculițe.

Extrem de ușor, rapid și delicios. Nu?

Foto: baton Oreo /shutterstock

Evaluează