Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ingrediente

  • 50 ml apa
  • 150 g nuca de cocos
  • 100 g nuca de cocos pentru tapare
  • 100 g alune de padure
  • 100 g zahar pudra
  • 1 bucata esenta vanilie
  • 250 g lapte praf
  • 130 g unt

Mod De Preparare

1 Punem untul şi apa la baine-marie. Adăugăm zahărul pudră când se topeste untul şi amestecăm până se omogenizează. Luăm de pe foc vasul, încorporăm esenţa de vanilie, laptele praf şi nuca de cocos, apoi frământăm puţin până obţinem un fel de aluat, pe care îl dăm la rece pentru 30 de minute.

2. După acest interval rupem din aluat bucăţele mici, de aceeaşi mărime dacă se poate, punem câte o alună în mijlocul fiecăreia, apoi formăm biluţe pe care le tăvălim prin nuca de cocos.

 

Trimisa de: AVADANEI ANCUTA DANIELE

Evaluează