Se curăţă ciupercile, se spală în câteva jeturi de apă şi se taie feliuţe subţiri. Ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se taie mărunt.
Ciupercile se călesc într-o tigaie cu ulei încins, împreună cu ceapa tocată mărunt. După ce s-au călit, se lasă să se răcească.
Spanacul se curăţă şi se clăteşte în jet de apă rece, apoi se pune la fiert în apă cu puţină sare, timp de 10-15 minute. După ce s-a opărit, spanacul se căleşte cu ceapa şi usturoiul şi se condimentează cu sare şi piper, după preferinţă.
Se taie chiflele, se scoate miezul, se stropesc cu unt topit în interior, se adaugă compoziţia de ciuperci şi spanacul şi se pun la cuptor să se rumenească.
Între timp, se prăjesc ouăle ochiuri şi se pun în fiecare chiflă iar, pe deasupra, se ornează cu caşcaval ras.