Încearcă o reţetă inedite de brioşe la care se folosesc biscuiţi cu cremă. Sigur îţi vor ieşi delicioase!
1. Se pregateste umplutura de brânza pentru care, într-un bol, se pune brânza dulce, zaharul, zaharul vanilat, ouale si se amesteca bine pâna brânza devine o crema fina. Se adauga si cele 2 linguri de smântâna si se amesteca pâna acestea se încorporeaza în crema.
2. Se desfac cu grija biscuiţii si jumataţile de biscuite pe care ramâne crema se pun într-o hârtie de briose (cu crema în sus). Se procedeaza astfel cu toi cei 12 biscuiţi.
3. Biscuiţii ramasi (jumaţile fara crema) se marunesc si se adauga peste crema de brânza si se amesteca.
4. Se pun cam 2 linguri de brânza în fiecare hârtiuţa de briosa si se da tava la cuptor pentru circa 20 minute. Când brânza s-a legat si briosele sunt coapte, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.