Învaţă să prepari nişte brioşe cu frosting de mascarpone şi capşuni delicioase.
Mod de preparare:
1. Pentru frostingul care trebuie sa stea la frigider 4-5 ore, mascarponele se omogenizeaza cu zaharul pudra. Patru dintre
căpşuni se taie cubuleţe care se pun în compozişie, se amesteca şi se da la rece.
2. Între timp, se preîncălzeşte cuptorul la 180°C şi se pregăteşte o tava cu 12 forme de brioşe.
3. Într-un bol, se amesteca ingredientele uscate. În alt bol, se mixeaza untul şi zaharul tos fin pâna se obşine un amestec pufos. În acesta se adauga ouale, unul câte unul, alternând şi cu ingredientele uscate. La final, se adauga laptele, în care s-a pus vanilia, şi se amesteca pâna la omogenizare.
4. Mixul astfel obşinut se toarna în formele de brioşe care se coc la 180°C timp de 20 de minute. Dupa 10 minute, se întoarce tava. Se face testul cu scobitoarea înainte de a le scoate din cuptor, apoi se lasa la racit complet şi se decoreaza cu frostingul de mascarpone şi căpşunile ramase.