1. Biscuiţii se pisează mărunt ca pentru pesmet. Formele mici de brioşe se ung cu unt şi se tapetează cu pesmetul de biscuiţi. Făina se cerne cu praful de copt şi praful de budincă.
2. Oul se bate cu uleiul adăugat în porţii mici, apoi se amestecă cu mierea de albine şi banana pasată. Se mixează sau se bate până se omogenizează, apoi se amestecă cu untul frecat spumă, făina şi bicarbonatul de sodiu stins cu zeamă de lămâie. Se toarnă în formele pregătite şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 minute.
3. Brioşele se lasă să se răcească, iar când încă mai sunt puţin călduţe se ung cu unt şi se presară zahăr pudră şi scorţişoară pisată. Se pun apoi brioşele în formele mari din hârtie şi se toarnă pe fiecare câte puţină miere. Se ornează cu albinuţe obţinute din jeleuri, migdale şi ciocolată.