Bruschete cu brânză şi spanac

Bruschete cu brânză şi spanac

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 baghetă
  • 200 g spanac curăţat
  • 200 g roşii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 150 g telemea de oaie
  • 1 lingura smântână
  • busuioc, sare, piper

Mod De Preparare

1. Franzela se taie felii subţiri, de aproximativ 1 cm, care se prăjesc într-o tigaie de teflon, apoi se freacă cu usturoi şi se stropesc cu ulei.

2. Spanacul curăţat se spală, se opăreşte şi se căleşte în puţin ulei, roşiile se coc pe un grătar bine încins, iar brânza rasă se pasează cu smântâna şi condimente după gust.

3. Pe jumătate din feliile de pâine se pune câte o linguriţă din compoziţia de spanac, apoi se presară puţin usturoi pisat cu sare şi câte 1-2 felii de roşie coaptă. Se acoperă cu restul feliilor de baghetă, iar deasupra se pune câte o linguriţă din compoziţia de brânză.

4. Se mai gratinează doar câteva minute şi se servesc imediat.

Evaluează