Învaţă să prepari nişte bruschete surpriză, care, în loc de brânză de capră şi busuioc conţin fructe de pădure şi zahăr pudră.
Mod de preparare:
Taie pâinea felii de 1 cm grosime, prăjeşte-le în prăjitor, sau în tigaie şi unge fiecare felie cu puţin unt nesărat, când feliile sunt încă fierbinţi.
Freacă super crema de brânză mascarpone cu 100 de grame de zahăr pudră şi conţinutul unei fiole de vanilie, folosind un mixer, până când obţii un fel de spumă dulce şi aromată.
Unge feliile cu un strat gros de mascarpone. Cel mai bine este să foloseşti o lingură de lemn, nu un cuţit, pentru stilizare „în valuri'.
Presară fructe de zmeură, mure, afine, etc peste crema de brânză, fără să apeşi pe ele, deoarece se vor lipi de crema de brânză.
Pudrează bruschetele surpriză cu zahăr pudră şi serveşte cu ceai sau lapte rece.