1. Se spală, se curăţă şi se mărunţesc legumele şi verdeţurile. Varza se toacă şi se freacă cu puţină sare, ca să se înmoaie.
2. Se fierb soia, ciupercile şi ardeiul gras, timp de 10 minute, în puţină apă cu sare. Se răstoarnă într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă. După aceea, se asezonează cu nucşoară şi cimbru.
3. Se taie ceapa şi roşiile rondele şi se pun la înăbuşit, în puţină apă cu ulei de măsline.
4. Se încălzeşte cuptorul la 170°C. Se întinde foitajul împreună cu hârtia de copt, într-o tavă. Se adaugă un strat de soia cu legume. Apoi, se aşază alternativ foi de aluat, compoziţie şi varză. Se adaugă bulionul şi se dă la cuptor timp de 30 de minute.
5. Se ornează cu rondele de roşii, ceapă, mărar şi pătrunjel.