Învaţă să prepari o budincă regală, demnă de o adevărată regină.
Mod de preparare:
1. Pentru budincă, se amestecă zahărul, amidonul, cacaua
cernută, cafeaua solubilă şi sarea. Se toarnă puţin câte puţin
laptele şi se pune la foc. Din momentul în care fierbe, se
reduce focul si, amestecând, se lasă un minut pe foc pâna ce
se obţine o crema groasă
.
2. Se trage vasul de pe foc, se adaugă ciocolata răzuită şi
se amestecă pâna ce se topeşte. Apoi, se adaugă vanilia,
se amestecă şi se repartizează în patru forme care se dau la
rece pentru 4 ore.
3. Pentru cremă, se freacă galbenuşurile cu zahărul şi, când
s-a format o cremă albă, se toarnă laptele rece. Se pune pe
foc şi se amestecă pâna ce compoziţia devine groasă.
4. Se trage crema de pe foc,se pune zahărul vanilat şi apoi
se lasă să se răcească. Se serveşte ca pat pentru budincă.