Bulion de ardei capia

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 3 kg ardei capia bine copţi
  • sare, după gust
  • 1 plic conservant

Mod De Preparare

Bulion de ardei capia, o conservă ca la mama acasă pe care trebuie să o ai în cămară. Iată reţeta!

1.   Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe, se spală şi se trec prin maşina de tocat.

2.   Pasta rezultată se sărează şi se pune la fiert pentru 30 de minute, din momentul în care fierbe.

3. Se lasă să se răcească, se adaugă conservantul, se amestecă şi se toarnă în sticle care pot fi şi din plastic. Se păstrează la rece.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare