1. Se încălzeşte cuptorul la foc iute. Ouăle se separă. Se bat albuşurile spumă, într-un vas, împreună cu zahărul, adăugat treptat. Apoi, se adaugă gălbenuşurile şi cacaua, amestecând cu grijă. Pasta obţinută se toarnă în tava de copt, unsă şi tapetată în prealabil. Se dă la cuptor şi se lasă cam 10-15 minute, la foc potrivit. Când este gata, se scoate şi aşază între două prosoape umede.
2. Între timp, se freacă margarină cu două linguri de zahăr pentru cremă. Separat, se pune la fiert laptele cu restul de zahăr. Amidonul, amestecat în prealabil cu puţin lapte rece, se toarnă peste laptele fiert, amestecând încontinuu, să nu se formeze cocoloaşe. După ce dă în 2-3 clocote, se ia de pe foc. Când s-a mai răcit, se adaugă zeama de lămâie, coaja rasă, esenţa, stafidele şi fructele confiate. Se amestecă totul cu margarină frecată.
3. Se întinde crema obţinută peste foaia de ruladă, având grijă să păstraţi un sfert din compoziţie pentru ornat. Se rulează foaia şi deasupra se întinde restul de cremă. Se dă la rece şi se serveşte după circa o oră.