Cake pops de Crăciun

Cake pops de Crăciun

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pandișpan
  • 1 cutie cremă de brânză
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • bețe pentru frigărui
Pentru decor:
  • ciocolată albă/neagră
  • decorațiuni din zahăr de diverse culori (aurii, verzi, albastre, roșii)

Mod De Preparare

Cake pops sunt plăcerea copiilor la orice botez sau nuntă ce are inclus un candy bar. Din fericire, aceste cake pops sunt ușor de realizat și vor fi o încântare pentru cei mici și pe masa de Crăciun.

Cum se prepară Cake Pops de Crăciun

  1. Pandișpanul se fărmițează și se amestecă cu crema de brânză și esența de vanilie până ce se obține un amestec maleabil.
  2. Dacă amestecul pentru cake pops este prea uscat se va mai adăuga cremă de brânză, iar dacă este prea umed, pandișpan.
  3. Cu ajutorul mâinilor formăm biluțe în forma globurilor de Crăciun, brăduți de iarnă sau orice altă formă se dorește. Fiecare figurină va fi înfiptă într-un băț pentru frigărui.
  4. Cake pops de Crăciun se pot da prin ciocolată topită și apoi decorate cu figurinele de zahăr. Ciocolata topită albă se poate colora cu colarant alimentar. Pentru cine nu dorește ciocolata, cake pops se pot da doar prin figurinele de zahăr.
Evaluează