Cannelloni cu brânză şi mărar

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pachet cannelloni
  • 300 g brânză frământată
  • 2 legaturi mărar
  • 2 ouă
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri smântână
  • 50 g unt
  • 2 linguri pesmet
Pentru sos
  • 20 g unt
  • 2 lingurite făină
  • 1 cana lapte
  • suc de roşii sau roşii

Mod De Preparare

1. Pentru început se pregăteşte tava în care se pune felul de mâncare pe care doriţi să-l pregătiţi. Se tapetează cu unt pe pereţii interiori şi cu pesmet ca să nu se lipească în timp ce stau la cuptor şi, în plus, pesmetul dă un gust deosebit preparatelor.

2. Se pregătesc ingredientele pentru umplutură în felul următor: brânza se amestecă cu ouăle, mărarul tocat mărunt, smântâna şi untul până când se formează o pastă destul de consistentă şi, în acelaşi timp, foarte fină.

3. După ce s-a făcut compoziţia pentru umplutură, se umplu tubuleţele, se aşază uniform în tavă şi se bagă la cuptor stropite cu un sos de roşii şi unul béchamel. Se prepară sosurile şi se toarnă peste cannelloni, se lasă la cuptor şi spre sfârşit se presară mozzarella tăiată cubuleţe.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare