Cannelloni regal

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 8 tuburi cannelloni
  • 200 g şuncă
  • 350 g brânză feta
  • 8 felii brânză topită
  • 2 ouă
  • 100 g parmezan
  • 25 g unt
  • 1 lingurita măghiran
  • piper

Mod De Preparare

Pastele cannelloni arată ca nişte tuburi, care pot fi umplute cu orice doreşti. Îţi propun un pic de… regalitate: cum prepari cannelloni cu amestec regal:

1. Brânza se fărâmiţează cu furculiţa şi apoi se amestecă cu şunca tăiată cubuleţe. Se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă şi piper.

2. Cu acest amestec se umplu tuburile, care se aşază în tava de copt şi se stropesc cu unt topit.

3. Se acoperă cu feliile de brânză topită şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se scoate tava, se presară măghiran şi parmezan şi se lasă să se topească şi parmezanul.

4. Se consumă calde, eventual cu puţin pătrunjel deasupra.

Evaluează
Trucuri culinare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor