Cartofi prăjiţi care nu îngraşă

Cartofi prăjiţi care nu îngraşă

Timpi de preparare

  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper

Mod De Preparare

Învaţă cum să faci nişte cartofi prăjiţi care nu îngraşă, nu sunt toxici şi nu sunt…cartofi.

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 220 grade Celsius.

Curăţă morcovii şi taie bastonaşe în formă de cartofi prăjiţi franţuzeşti. Stropeşte morcovii cu puţin ulei de măsline, sare şi piper.

Pune o foaie de hârtie de copt într-o tavă largă şi împrăştie bastonaşele de morcovi uniform în tavă.

Coace-i timp de 10 minute, apoi întoarce cartofii prăjiţi din morcovi pe cealaltă parte şi mai lasă la copt încă 10 minute, sau până devin crocanţi/ moi.

Serveşte cartofii prăjiţi care nu îngraşă imediat, cu sosul tău preferat.

Citeşte şi: Cum alegi cartofii pentru prăjit, fiert sau pentru copt

Evaluează