Mod De Preparare
Un fel de mâncare rapid, ușor, pe gustul tuturor, care nu te costă foate mult. Extrem de sățios, merge perfect pentru o cină în familie când nu vrei să stai foarte mult în bucătărie și vrei să-i saturi pe toți dintr-un singur fel de mâncare.
- Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
- Taie cârnații și prăjește-i în tigaie 10-15 minute. Între timp, taie cartofii cuburi și pune-i la fiert tot atâta timp. Scoate cârnații și prăjește cartofii 5 minute, cu ceapa tocată. Pune cârnații și cartofii într-o caserolă care nu lipește, amesteâcndu-i ușor.
- Într-o crăticioară mică, topește la foc mic untul, adaugă făina și amestecă până la omogenizare. Toarnă laptele treptat, amestecând până se omogenizează și sosul începe să se îngroașe. Adaugă sare, piper, usturoiul pisat și cașcavalul afumat și amestecă ușor.
- Toarnă sosul peste conținutul caserolei. Presară brânza Cheddar și niște boia pe deasupra.
Alte rețete de caserole rapide și delicioase:
Caserolă de paste cu pui Alfredo
Caserola rapidă a lui Jamie Oliver
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval
Foto: shutterstock