Mod De Preparare
O rețetă pe cât de gustoasă pe atât de ușoară. Rapid de făcut, din ingrediente pe care sigur le ai în gospodărie, extrem de sățioasă și care va fi pe placul întregii familii, garantat.
Preîncălzește cuptorul.
- Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Într-un bol mare, amestecă supa, laptele, maioneza și muștarul. Pune peste tonul și cașcavalul ras. Amestecă.
- Adaugă pastele. Toarnă totul în caserolă.
- Combină pesmetul cu sare, piper, boia (și alte condimente, dacă dorești – oregano, busuioc etc.) și untul topit. Toarnă peste conținutul caserolei.
- Dă la cuptor, neacoperit, pentru 45 de minute.
Alte rețete delicioase cu ton:
Ruladă de ton cu cremă de măsline
Salată de ton cu ceapă
Cartofi umpluţi cu salată de ton
Foto: shutterstock