1. Pentru blat, se bat ouăle cu zahărul şi laptele fierbinte, până se dizolvă tot zahărul. Se adaugă câte o lingură de ulei şi se bate în continuare. Se amestecă uşor cu 9 linguri de făină şi praful de copt, apoi se împarte compoziţia în două.
2. La o parte de compoziţie se adaugă cacaua, iar la cealaltă parte o lingură de făină şi zahărul vanilat. Se toarnă în două tăvi de chec, tapetate cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute.
3. Pentru cremă, se amestecă amidonul cu laptele rece, coaja de lămâie şi zahărul. Se amestecă pe foc deasupra unui vas cu apă clocotită, până dă în clocot. Când se răceşte, se adaugă zahărul vanilat, zeama de lămâie şi untul frecat spumă.
4. Se taie checurile în felii oblice şi se unesc între ele, alternând feliile de la cele două checuri. Se îmbracă în glazură de ciocolată şi se pune la rece 2-3 ore. Se taie tot oblic, invers de cum au fost tăiate feliile de chec.