Chec sărat

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 10 batoane surimi
  • 100 g făină
  • 3 ouă
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 pahar lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • sare şi piper

Mod De Preparare

Cine spune că ar trebui să fie dulce checul? Uite cum să faci un chec sărat, cu surimi!

1. Se amesteca faina cu praful de copt, ouale, laptele, uleiul, cascavalul, sarea si piperul.

2. Bastonasele de surimi se taie pe lung, cât mai subţire, se amesteca în aluat si apoi se toarna în forma de copt.

3. Se da forma la copt pentru 45 de minute si apoi se lasa sa se raceasca în tava.

Evaluează
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa