Rețetă de cheesecake cu dovleac
Ți-am pregătit, în doar câțiva pași simpli, cea mai simplă și gustoasă rețetă de cheesecake cu dovleac. Nu necesită coacere și nici nu ai nevoie de foarte mult timp la dispoziție pentru a-l pregăti. Urmărește rețeta de mai jos și spune-ne cum ți-a ieșit.
Iată cum faci cheesecake cu dovleac fără coacere:
Piureul de dovleac se face ca orice alt piure: se fierbe dovleacul și se pisează.
Într-un robot de bucătărie sfărâmă biscuiții graham împreună cu restul ingredientelor pentru blat. Mixează până obții un rezultat omogen și sfărâmicios. Cu ajutorul unei linguri, tapetează o tavă cu blatul mai devreme obținut.
Dă la congelator și apucă-te de umplutura cheesecake-ului.
Într-un vas mare, bate brânza dulce cu zahărul tos și cel brun până obții un rezultat cremos. Adaugă piureul de dovleac, esența de vanilie, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara. Amestecă bine până la omogenizare. Adaugă și frișca bătută în compoziție, până devine mătăsoasă.
Scoate tava din congelator și toarnă umplutura în mod egal peste. Dacă dorești, poți presăra puțină scorțișoară deasupra sau extra frișcă.
Rețeta de cheesecake cu dovleac se ține cel puțin 2 ore la frigider, înainte de servire.
Ruladă de dovleac cu brânză dulce
Foto: 123rf.com