Cheesecake cu nutella – rețeta fără coacere

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g de cremă de brânză
  • 300 g cremă nutella
  • 100 g biscuiți digestivi sfărmați
  • 6 linguri de unt topit
  • 1 lingură de zahăr
  • un vârf de cuțit de sare
  • alune și nuci pentru decor

Mod De Preparare

Aceasta este rețeta pentru cel mai simplu cheesecake cu nutella. În 3 pași ai cel mai delicios desert pentru cei mici și pentru cei mari. Un deliciu cremos ușor de făcut!

Cum se prepară prăjitura cheesecake cu nutella fără coacere

1. Untul topit se amestecă cu biscuiții digestivi și lingura de zahăr. Amestecul se distribuie uniform într-o formă de tort cu inel detașabil.
2. Forma se dă la rece până se întărește.
3. Se amestecă crema de brânză, crema nutella și sarea. Amestecul obținut se distribuie uniform peste baza de biscuiți. Cheesecake-ul obținut se decorează cu nuci și alune tocate. Se dă la frigider cel puțin două ore sau cel mai bine, peste noapte.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!