Cheesecake cu nutella – rețeta fără coacere

Retetă Cheesecake cu nutella - rețeta fără coacere

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g de cremă de brânză
  • 300 g cremă nutella
  • 100 g biscuiți digestivi sfărmați
  • 6 linguri de unt topit
  • 1 lingură de zahăr
  • un vârf de cuțit de sare
  • alune și nuci pentru decor

Mod De Preparare

Aceasta este rețeta pentru cel mai simplu cheesecake cu nutella. În 3 pași ai cel mai delicios desert pentru cei mici și pentru cei mari. Un deliciu cremos ușor de făcut!

Cum se prepară prăjitura cheesecake cu nutella fără coacere

1. Untul topit se amestecă cu biscuiții digestivi și lingura de zahăr. Amestecul se distribuie uniform într-o formă de tort cu inel detașabil.
2. Forma se dă la rece până se întărește.
3. Se amestecă crema de brânză, crema nutella și sarea. Amestecul obținut se distribuie uniform peste baza de biscuiți. Cheesecake-ul obținut se decorează cu nuci și alune tocate. Se dă la frigider cel puțin două ore sau cel mai bine, peste noapte.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă