Cheesecake cu piersici fără foc

Cheesecake cu piersici fără foc

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 250 g frisca lichida
  • 1 plic gelatina
  • 250 g crema de branza mascarpone
  • 1 ceasca zahăr
  • 6 linguri unt moale
  • 2 cesti biscuiti graham

Mod De Preparare

Învaţă să faci un desert uşor şi rapid de vară, fără cuptor şi fără efort. Vezi cum se prepară un cheesecake cu piersici fără foc.

Mod de preparare:

Amestecă biscuiţii zdrobiţi cu margarina şi ¼ ceaşcă de zahăr, apoi presează compoziţia într-o formăd e tartă.

Dă la rece cel puţin 20 minute.

Amestecă cu mixerul crema de brânză cu restul de zahăr, până la omogenizare.

Adaugă gelatina uscată şi amestecă mereu. Adaugă piersicile şi frişca lichidă şi amestecă bine, apoi toarnă compoziţia peste crusta de biscuiţi şi dă la frigider circa 4 ore.

Serveşte ornată cu felii de piersică.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.