Cheesecake cu zmeură

Retetă Cheesecake cu zmeură

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru blat
  • 400 g biscuiţi
  • 100 g unt
  • 8 linguri lapte
Pentru cremă
  • 200 g mascarpone
  • 200 g brânză dulce
  • 250 ml frişcă bătută
  • esenţă de vanilie
  • 100 g zahăr pudră
Pentru topping
  • 150 g zmeură
  • 6 linguri zahăr
  • 2 linguri apă

Mod De Preparare

O prăjitură americană delicioasă, căreia i s-a adăugat şi un strop de gust fructat. Este o combinaţie excelentă de brânză cu zmeură: Uite cum să prepari cheesecake cu zmeură.

Cum pregătești cheesecake cu zmeură

În zilele călduroase de vară, dar și în plin sezon rece, când ai poftă de ceva dulce și nu ai foarte mult timp la dispoziție, îți recomandăm să încerci rețeta de cheesecake cu zmeură. În doar câțiva pași simpli, vei obține cel mai bun desert.

Rețetă de cheesecake cu zmeură

Rețetă de cheesecake cu zmeură

Rețeta pas cu pas pentru cel mai bun cheesecake cu zmeură

Biscuiții se bagă în robot până se fărâmițează fin, apoi se amestecă cu cele 8 linguri de lapte și untul topit. Mixul de biscuiți obținut se pune pe fundul unei tăvi cu pereții detașabili și se niveleză ușor cu dosul lingurii, apoi se dă la frigider, cât timp se prepară crema.

Se bate crema de brânză cu brânza mascarpone și zahărul pudră, nu mai mult de 3 minute, după care se adaugă frișca bătută și esența de vanilie. Se pune crema rezultată peste mixul de biscuiți și se dă la frigider, peste noapte sau la congelator, 15-20 de minute.

Într-o crăticioară se pun apa și zahărul să dea puțin în clocot, după care se adaugă și zmeura și se amestecă ușor să nu se lipească. Când e puțin închegată, se dă puțin la rece, apoi se toarnă peste cheesecake și se nivelează frumos.

  • Citește și rețeta de:

Cheesecake foarte simplu.

Asta-i tot. Atât de simplu ai reușit să pregătești un delicios cheesecake cu zmeură!

Evaluează
Media Rating
1star1star1stargraygray 3 / 5 - 4 Review(s)
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.