Chiftele de vită

Chiftele de vită

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • 4 linguri făină
  • 1 morcov ras
  • 1 legatura mărar
  • 3 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 2 felii pâine înmuiate în apă
  • 600 g carne de vită
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

Chiftelele de vită sunt delicioase, iar reţeta e suficient de simplă ca să o pregăteşti la cină.

1.    Carnea se trece prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea scursă. Apoi, se adaugă usturoiul pisat mărunt, sare, piper şi 2-3 linguri de apă. Se frământă carnea şi se lasă apoi să se odihnească 15 minute.

2.    După acest timp, se adaugă morcovul trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici şi mărarul tăiat mărunt. Se verifică gustul de sare şi piper.

3.    Cu mâinile umede se modelează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Evaluează
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 2 voturi