Mod De Preparare
Chiftelele keto au un conținut redus de carbohidrați și sunt ideale pentru cei ce țin o dietă bogată în proteine și grăsimi.
Se poate folosi un mix de carne de vită, porc, curcan sau pui și se pot adăuga și legume, cașcaval sau ciuperci.
Cum se prepară chiftelele keto
- Într-un castron se pune carnea, cățelul de usturoi pisat și oul. Se amestecă.
- Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, căldură sus și jos.
- În castron se mai adaugă făina de migdale și se amestecă. Dacă amestecul pentru chiftele e prea moale sau nu se leagă se mai poate adăuga făină de migdale.
- Se adaugă curry, sare, piper și pătrunjel tocat.
- Opțional se mai poate adăuga o lingură de ulei de avocado pentru un plus de savoare și grăsimi sănătoase.
- Se formează biluțe de carne și se pun pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
- Chiftelele keto se coc la 200 grade Celsius, căldură sus și jos pentru 15-20 minute sau până devin maronii-aurii.
- Se servesc alături de legume sau salată.