Chili alb

Chili alb

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui tăiat cubulețe
  • 1 legătură ceapă verde tocată fin
  • 1 ardei gras roșu tocat
  • 1 ardei gras galben tocat
  • 4 ardei jalapeno fără semințe, tăiați mărunt
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • ½ linguriță ghimbir măcinat
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță salvie uscată
  • ½ linguriță chiment măcinat
  • ½ linguriță piper alb măcinat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri unt
  • ¼ cană făină
  • 2 căni supă de pui
  • 2 cutii de fasole

Mod De Preparare

O rețetă ușoară, sățioasă, slabă în grăsimi. Preparatul ideal când vrei să mănânci ceva ușor și bun fără să petreci prea mult timp în bucătărie.

Mod de preparare

Pasul 1: Într-o tigaie mare încinge uleiul de măsline. Adaugă puiul și sotează-l până este pătruns. Scoate puiul din tigaie.

Pasul 2: Sotează ceapa, ardeii și usturoiul în aceeași tigaie. Pune înapoi puiul, împreună cu ghimbirul, sarea, salvia, chimenul și piperul. Amestecă bine.

Pasul 3: Într-o tigaie separată topește untul. Toarnă încet făina și amestecă bine. Pune supa de pui și amestecă bine. Această compoziție toarn-o peste pui și legume.

Pasul 4: Pune și fasolea din cutie cu tot cu lichid și lasă-l la foc mic timp de 15-20 de minute.

Sursă foto: 123rf.com

Evaluează