Ciorbă de vită cu roşii

Ciorbă de vită cu roşii

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 rasol alb de vită
  • 1 țelină rădăcină şi frunze1
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 g mazăre proaspătă
  • 1 litru suc de roșii
  • sare
  • 100 g fasole verde păstăi
  • piper negru și alb măcinat
  • 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
  • 1 legătură pătrunjel

Mod De Preparare

1. Se spală bucata de rasol, se taie cubulețe, care apoi se pun să fiarbă în 2 litri de apă.

2. Separat, se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt ca pentru ciorbă. Se pun în oală împreună cu carnea de vită și se fierb în continuare la aceeași temperatură.

3. În acest timp, se spală roșiile, se opăresc, se decojesc și se pasează cu blenderul. Piureul de roșii se adaugă în ciorbă și se mai lasă să clocotească câteva minute. Se potrivește cu sare și piper și se se servește ornată cu pătrunjel proaspăt.

Evaluează