Mod De Preparare
O să adori aceste clatite de post! Sunt atât de pufoase, de aromate și de gustoase încât o să îți fie tare greu să le împarți și cu ceilalți! Cele mai bune clatite de post pe care le-ai mâncat vreodată, datorită ultimului ingredient… secret!
Cum faci clătitele de post:
- Exact ca la clătitele obișnuite, se amestecă toate ingredientele, treptat, într-un bol mare, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer.
- Încinge uleiul în tigaie, la foc mediu spre mare și apoi apucă-te de făcut, pe rând, clătitele. (Dacă pui 3 linguri de aluat la fiecare clătită în parte, îți vor ieși, în total, aproximativ 15 bucăți).
- Prăjește fiecare clătită 1-2 minute pe prima parte, apoi încă un minut pe cealaltă parte.
Clatitele de post sunt la fel de savuroase precum cele cu lapte si ou
Clătitele de post se servesc cu gem, dulceață, unt de arahide, cremă de ciocolată etc.
Foto: Shutterstock