Clătitele Suzette a la Gordon Ramsay conțin felii și un sos delicios de portocale, iar aluatul este delicios. Rețeta lui Chef Gordon aici:
1. Într-un bol mare se amestecă făina și sarea. Se adaugă cu grijă ouăle bătute, untul, laptele și coaja rasă de la cele 3 portocale.
2. Portocalele se storc cu mâna și se păstrează atât sucul, cât și feliile de fruct.
3. Zahărul se caramelizează, iar peste el se adaugă lichiorul (atenție, poate să facă flacără) și sucul de portocale. Se ia compoziție de pe foc și se pun în ea feliile de portocală, amestecând cu grijă astfel încât să se acopere bine de sos.
4. Se unge tigaia cu unt, iar când s-a topit complet se pune puțin din aluatul de la punctul 1, răsucind tigaia, astfel încât să se formeze o clătită subțire. Când s-a rumenit ușor pe o parte se întoarce, iar când e gata se pune pe farfurie.
5. Când toate clătitele sunt gata, se așază frumos pe farfurii și se pun peste ele feliile de portocale cu tot cu sos.