Cocteil estival

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 600 g căpşuni
  • 1 pepene galben
  • 6 kiwi
  • zeama de la o lămâie
  • 40 g migdale

Mod De Preparare

1. Se spală bine căpşunii şi se lasă să se scurgă de apă.

2. Se taie pepenele galben în două şi cu o cupă pentru îngheţată se ia din el.

3. Se curăţă kiwi de coajă şi se taie în bucăţi.

4. Se pun toate fructele într-un bol şi se amestecă uşor.

5. Peste ele se pune zeama de la o lămâie, după care se dau la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

6. Se serveşte în boluri şi se asezonează cu migdale tăiate felii.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.