1. Se curăţă pieptul de pui de pieliţe, se trece printr-un jet de apă, se pune la scurs şi se taie pe mijloc astfel încât să aibă forma unui buzunar.
2. Separat, se pun la fiert 2-3 cartofi. Se scot şi se taie cubuleţe. Se taie caşcavalul felii subţiri şi se condimentează bucăţile de piept cu sare şi piper.
3. Se umplu buzunarele de pui cu caşcaval, se adaugă 2-3 cubuleţe de cartof, se trec prin făină-pesmet-ou-pesmet şi se pun la prăjit în uleiul bine încins. Se întorc de pe o parte pe cealaltă şi, după ce au căpătat culoarea aurie, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie.
4. Între timp, se curăţă restul de cartofi, se spală, se taie cubuleţe şi se pun să fiarbă ca pentru piure. După ce au fiert, se scot şi se rumenesc câteva minute în unt, până capătă o pojghiţă aurie. Se servesc ornaţi cu verdeaţă alături de Cordon bleu.